Uslovi

[back] Kontakt ►

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea şi acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos în totalitate. Continuarea utilizării site-ului se concretizează într-un accept al dvs. faţă de termenii şi condiţiile de mai jos.

Întregul conţinut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice), este proprietatea bene-fit.ro şi, după caz, a altor părţi. Folosirea conţinutului fără acordul bene-fit.ro sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor in vigoare.

Denumirea “BeneFit”, sub orice formă ar apărea în site, logo-urile şi simbolurile asociate ei, precum şi combinaţiile acestora cu orice cuvânt sau simbol grafic, folosite în site, sunt mărci înregistrate ale bene-fit.ro. Ele pot fi utilizate numai cu acordul bene-fit.ro şi numai în legătură cu produse sau servicii bene-fit.ro. Utilizarea altor mărci înregistrate afişate în site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

Informaţiile despre dvs. pot fi folosite de bene-fit.ro doar în scopul comercializării produselor oferite, de exemplu pentru: procesarea comenzilor sau cererilor dvs.; oferta de produse; facturare; soluţionarea cererilor, întrebărilor sau reclamaţiilor dvs.; realizarea unor studii de piaţă şi de produs şi marketingul produselor, al serviciilor bene-fit.ro şi al serviciilor furnizorilor, partenerilor şi distribuitorilor săi; contactarea prin poştă sau prin oricare alte mijloace în legătură cu produsele oferite de bene-fit.ro sau cu produse oferite de parteneri sau furnizori ai bene-fit.ro care prezintă, în opinia noastră, interes pentru dvs.

bene-fit.ro şi furnizorii/partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/în timpul utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Deşi face toate eforturile in acest sens,bene-fit.ro nu garantează că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, ca utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi altor produse prezentate în site).

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţi sau servicii obţinute prin intermediul site-ului; vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

bene-fit.ro îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate în această pagină şi vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

A.N.P.C. - www.anpc.ro